Diada castellera a Palamós amb Minyons de Santa Cristina i Encantats de Begues

Palamós va celebrar la seva tercera diada castellera amb els Minyons de Santa Cristina d'Aro com a amfitrions. Per primera vegada, a més, hi va haver una colla convidada: els Encantats de Begues.
This text will be replaced
 
Les dues colles van omplir la Plaça dels Arbres de Palamós amb els seus diferents tons de color verd, el poma pels empordanesos i l'ampolla pels del Baix Llobregat, i van portar castells de sis a plaça. 
 
Els Minyons van començar la diada amb un pilar de 4 de dol, un pilar de 4 i van continuar descarregant dues estructures de sis, el 3 i el 4, abans de finalitzar la cita amb un vano de 4. El programa dels cristinencs incloïa també un 2 de 5, però la torre no es va acabar materialitzant després que prèviament s'haguessin desmuntat un intent del 4 i un altre del 3. 
 
Per la seva banda, els beguetans van descarregar tots els castells que portaven a plaça i van completar l'actuació amb un pilar de 4, un 3 de 6, una torre de 6, un 3 de 6 amb agulla com a plat fort de la tarda i un pilar de 5 per posar-hi punt i final.
 
Amb aquesta diada a Palamós els Minyons van continuar amb la seva planificació d'intentar fer el màxim nombre de diades possible a poblacions properes a Santa Cristina, per tal d'aprofitar que són l'única colla de la comarca i arrossegar a quanta més gent millor per poder consolidar els seus castells.