La FEF s'interposa en el matrimoni Llagostera-Palamós

El matrimoni entre Llagostera i Palamós podria acabar per un tercer. La Federació Espanyola de Futbol insta el club blaugrana a tornar a Llagostera. La notificació de l'ens ha agafat per sorpresa un club que ja havia decidit quedar-se a l'estadi que l'ha acollit a la Segona Divisió A.

De fet, segons publica El 9 Esportiu el club ja va rebre la notificació fa una setmana però va recòrrer tot convençut que els arguments convencerien la Federació. La sorpresa ha arribat quan aquesta ha respost que No, que el Llagostera ha de tornar al seu poble.

El club ha anunciat que tornarà a recòrrer a la decisió i reitera que els seus arguments són de pes. N'hi ha diversos i la majoria econòmics: Un primer és que el club té uns 1.200 socis i al camp de Llagostera només hi ha aforament per 400 persones. També que aquest terreny de joc és de gespa artificial i de dimensions molt reduïdes. Argumenten que a Palamós, amb gespa natural i dimensions de futbol professional és més apte pel joc. A més canviar de camp suposaria també revisar els patrocinis i publicitat ja contractada i invertir de nou en seguretat i accés a les graderies.

Segueixen arribant reforços

Mentre esperen que la Federació Espanyola de Futbol no es posi en matrimonis aliens i ben avinguts, el club segueix treballant per confeccionar la plantilla de la temporada que ve. Una plantilla competitiva i amb l'objectiu d'estar als llocs capdavanters de la categoria i pujar el més aviat possible. De fet des de l'entorn del club es fixen un termini de 3 anys per tornar a l'elit.

El darrer en arribar ha estat Carlos Albarran. Un jove lateral dret provinent del Prat, que enguany ha pujat a la Segona Divsió B.  La temporada que tot just ha acabat va ser considerat el millor lateral dret de la categoria.

A més d'Albarran el club ha incorporat set jugadors més. L'extrem procedent del Lorca Rubén Martínez, els defenses Valentín Merchán de Sabadell i Rodri del Kas Eupen belga, els migcampistes Álex Colorado del Reus i Marc Martínez del Lleida i el porter ganxó Pol Busquets, que podria alternar la seva participació amb el filia. A més tornen els cedits Rovirola, Nuha, Barnils i Gila.