Palamós enceta l'ONADAnce amb Lali Ayguadé i Julian Sicard

L'espectacle 'De camino al otro' dels ballarins Lali Ayguadé i Julian Sicard ha servit per inaugurar el Festival ONADAnce de Palamós. En un espai màgic i en un moment del dia idoni, el capvespre, els ballarins han aparegut a l'escenari natural del Convent dels Agustins per sorprendre al públic assitent amb un espectacle carregat d'emoció, passió i complicitats.
This text will be replaced
 
Lali Ayguadé és de les ballarines catalanes amb més projecció internacional avui dia. Aquets dijous però va brillar a Palamós acompanyada per Julian Sicard, un artista de circ de llarga trajectòria. Tot plegat en un espectacle professional i gratuït que ha servit per inaugurar l'ONADAnce.
 
El proper espectacle professional del festival es fa aquest dissabte al Castell de Sant Esteve el paratge on segles enrere va néixer la vila de Palamós. Es presentarà l'espectacle 'La Vida' de la cia VBuit amb Laura Vilar i Miquel Barcelona. Ells són ballarins de la companyia CobosMika i els seus directors artístics Olga Cobos i Peter Mika seran els encarregats d'oferir diumenge al Claustre del Mas del Vent el tercer i últim espectacle professional 'Neither Man No Woman'.
 
Patrimoni i dansa es fusionen en aquesta nova branca per promoure la dansa contemporània a Palamós que permet al visitant viure en directe espectacles professionals a indrets amb gran història.