El Summer Dance porta 5 jornades de formació en dansa contemporània a Palamós

Amb atenció, motivació i la sensibilitat a flor de pell, ballarins de dins i fora del país han encetat aquest divendres les trenzenes jornades de formació del Palamós Summer Dance
This text will be replaced
Sota la direcció artística d'Olga Cobos i Peter Mika, de la companyia CobosMika, ha començat un intensiu de dansa en diferents disciplines de cinc jornades obert tant a professionals com a amateurs. Els primers professors convidats d'aquest divendres, han estat Julia & Rudi. 
 
El Palamós Summer Dance forma part de l'Onadance, una marca sota la qual s'engloben les diferents activitats de dansa contemporània que es celebren durant aquest juliol i que treballen en la promoció, difusió i formació d'aquesta disciplina artística. El que es busca amb la branca formativa és atraure ballarins professionals d'arreu d'Europa al Baix Empordà i demostrar que hi ha vida cultural més enllà de Barcelona. Els alumnes són eminentment estrangers.
 
Els ballarins poden escollir si participar de classes soltes o agafar abonaments de diverses sessions per exprimir l'estada.