Més de 1.500 turistes britànics han fet escala amb el creuer Thomson Majesty a Palamós

Més de 1.500 turistes, la majoria britànics, han arribat aquest dijous a Palamós a bord del Thomson Majesty. 
This text will be replaced
 
Aquesta és la primera escala d'aquesta temporada del vaixell, de 207 metres d'eslora que ja coneix el port palamosí d'anteriors temporades.
 
El creuer arribava a les 7 del matí procedent d'Eivissa per una escala de 8 hores i el seu destí és el port francès de Setè. Tornarà a Palamós en dues ocasions més, l'11 d'agost i el 6 d'octubre. La companyia Thomson Cruises porta 13 anys fent escales al port de la Costa Brava Centre. És una de les navilieres més fidels a Palamós que aquest any a més s'hi ha estrenat amb el nou creuer TUI Discovery que tornarà el 5 d'agost.
 
El Majesty que ha fet escala aquest dijous ha visitat Palamós en nombroses ocasions igual que ho ha fet el Dream, l'Spirit, el destiny, el Celebration o l'Island Escape i és que durant aquests 13 anys, la naviliera ha portat fins a 136 escales i 200.000 turistes de creuer a Palamós, una xifra clau en l'impuls d'aquest turisme.
 
Els passatgers han pogut conèixer aquesta vila pescadora de la Costa Brava però també se'ls hi ofereixen excursions al Museu Dalí de Figueres, als pobles medievals de Pals i Peratallada, Tossa de Mar, Lloret o Barcelona.