Aprovada definitivament la reforma integral del Palmar

El govern de Palamós ha desestimat les 49 al·legacions presentades al projecte de reforma integral del sector del Palmar. Per tant queden aprovades definitivament les contribucions que hauran de pagar els veïns del barri, en total 151.000 euros, un 29% del cost total de l'obra.
This text will be replaced
 
Els socialistes, a l'oposició, van criticar de valent les contribucions que s'imposen als veïns i van denunciar que el govern no hi destini més diners de subvencions. La crítica va fer esclatar l'alcalde que va demostrar amb comparacions i informes tècnics que si en el barri del Palmar s'haguessin aplicat els mateixos criteris que el PSC  havia posat a altres sectors de la vila pagarien molts més diners.
 
El cost total de la reforma del barri del Palmar és de 521.000 euros a l'espera d'una petita rebaixa quan s'adjudiqui l'obra. L'ajuntament preveu que els treballs arrenquin a la tardor.  Tota aquesta zona es va urbanitzar als anys 60 i el goven ha considerat ara que requeria una actuació urgent en la millora de voreres, asfaltatge i serveis.