El Palamós obrirà la Lliga visitant el Figueres

Torna la lliga, ho fa ben d'hora ben d'hora i amb un derbi. Traca per tornar a l'activitat oficial a Tercera amb un calendari que ja s'ha fet públic. El Palamós obrirà contra el Figueres a Vilatenim el dia 21 d'agost a dos quarts de cinc de la tarda. Ho farà pocs dies desrés de veure's les cares amb els de l'Alt Empordà en Copa Catalunya, de fet el primer partit oficial del Degà.

Els homes de Joan Màrmol s'estrenaran a casa amb un duel d'altura. Contra el recentment baixat Pobla de Mafumet. El filial del Nàstic tornarà a estar cridat a ser un dels punters de la categoria. Després de la Pobla el Palamós visitarà Cerdanyola i el cap de setmana següent el Terrassa.

Enguany hi haurà fins a tres derbis empordanesos. A més de Figueres, el Palamós visitarà La Jonquera el 16 d'octubre. Els Altempordanesos van pujar de Primera Catalana després de fer una molt bona temporada i buscaran la permanència. L' Altre derbi serà contra el Peralada el 23 d'octubre a Palamós. Els verds s'han convertit en el flamant nou filial del Girona i són un equip molt jove i professionalitzat.

El 23 jugadors de la plantilla blaugroga començaran a entrenar-se la setmana que ve amb la vista fixada en la permanència. El gran objectiu de la temporada.