El Palamós 2016/2017 es posa en marxa

El Palamós va posar tota la maquinària en marxa aquest dilluns amb el primer entrenament de la pretemporada i amb la plantilla que ha d'afrontar el curs 2016/2017 pràcticament al complet després de quatre baixes i deu incorporacions a la primera plantilla del club Degà.

This text will be replaced


Amb la finalització de la temporada passada van deixar l'equip Matamala i Bayona, ja retirats, juntament amb Lladó i Makaay, que no van renovar els seus contractes. Des d'aquell moment i fins ara s'han incorporat deu homes. Dos d'ells, Àlex Fernández i Amós Gasca, han tornat d'una cessió, mentre que tres s'han fitxat d'un Peralada en obres des de que el club altempordanès es va unir al Girona. Són Sergio García i Jaume Duran, en la seva segona etapa al Palamós, i Guillem Cornellà. A més a més, cinc futbolistes han pujat des del juvenil. Són Biel, Pimentel, Soler, Devia i Colle.

Amb un equip tan ple de jugadors joves, des del cos tècnic dirigit per Joan Màrmol, s'és conscient que el treball dur recaurà en l'aclimatació a la categoria i, per tant, l'objectiu més realista és el d'intentar evitar les places de la part baixa de la taula.

Abans de que comenci la Tercera Divisió a la segona meitat d'agost, el Palamós prepararà la temporada amb sis partits amistosos contra una barreja d'equips d'entitat i d'altres més assequibles, tot intentant deixar un bon regust de boca als jugadors de cares a l'inici del curs. Durant aquest període, i tot que les 23 fitxes ja tenen amo, cinc jugadors més estaran de prova. És el cas de Mas, Bader, Martí Ayala, Arboleas i Pascual.

Els homes de Joan Màrmol inauguraran la temporada el diumenge 21 d'agost a Vilatenim, amb el derbi empordanès per excel·lència: el Figueres- Palamós.