Concurs públic per la organització del carnaval de Palamós 2017

Els organtizadors del carnaval de Palamós 2017 es decidiran per concurs. Aquesta és la resolució que ha pres l'ajuntament després de les marcades desavinences d'algunes de les colles amb l'Associació Carnaval de Palamós, que és qui fins ara s'encarregava d'organitzar l'esdeveniment. 
This text will be replaced
Les discrepàncies es remunten al final del carnaval de l'any passat, quan l'Associació Cultural Showboys va posar en entredit la gestió de les festes que fa la comissió i va demanar una organització més participativa. Entre les seves queixes, feien constar el preu excessiu de les entrades pel sopar de presentació de colles o l'exhibició de comparses, el fet d'haver de pagar per seure el dia de la grandiosa rua de carnaval o la gestió del bar de la Nau dels 50 metres entre altres qüestions.
 
Des de la comissió de colles es va convidar tothom qui vulgués a participar de la presa de decisions, però els crítics estan disposats a aixecar una candidatura alternativa. Davant de la manca d'acord, l'ajuntament de Palamós ha decidit obrir un concurs públic per escollir l'organitzador del carnaval 2017. S'hi podrà presentar qualsevol entitat de Palamós inscrita al registre municipal i que tingui com a finalitat organitzar qualsevol acte relacionat amb el carnaval. A l'entitat que surti escollida, se li atorgarà una subvenció de 27.000 euros, a més de suport logístic i la cessió de la nau dels 50 metres tal i com es feia fins ara amb l'Associació Carnaval de Palamós. 
 
Les bases del concurs es faran públiques les properes setmanes.