Trobada de vehicles clàssics a Sant Joan de Palamós

Sant Joan de Palamós ha fet un viatge en el temps en un dels actes més multitudinaris de la seva Festa Major. Una vuitantena de vehicles antics, entre motos i cotxes, han portat a la plaça Mossèn Gumersind alguns dels models més significatius del segle XX. 
This text will be replaced
 
La trobada va néixer gràcies a la iniciativa d'alguns dels veïns, que tenien cotxes antics a casa seva i van pensar que les festes del barri serien el moment ideal per treure'ls a lluir. Al final, la resposta de la gent ha agafat per sorpresa a tothom, i el que s'esperava que fos una trobada modesta ha acabat reunint molts més vehicles dels imaginats.
 
Per poder-hi participar hi hagut un requisit principal: que el cotxe o moto en qüestió tingués més de vint-i-cinc anys d'antiguitat, tot i que alguns models han estat més recents, però per la seva exclusivitat o particularitat també hi han tingut cabuda. 
 
La trobada de vehicles antics de Sant Joan de Palamós ha celebrat enguany la seva primera edició però, pel soprenent bon gust de boca que ha deixar tant a organitzadors com participants, tot fa presagiar que ha arribat per quedar-s'hi.