Triple presentació a la UE Llagostera i una al Palamós

Triple presentació al Llagostera per apuntal·lar la línia defensiva i sobretot l'ofensiva. Tres jugadors petició del cos tècnic i dos d'ells amb experiència més que contrastada al futbol professional. L'equip d'Oriol Alsina segueix reforçant-se i bastint l'exèrcit amb el que intentarà tornar a assaltar la Segona Divisió A.

La presentació d'aquest dijous s'ha fet en dues tandes. Primer ha estat el torn de Sebastián Seti. Un jugador experimentat provinent del Sant Luís Mexicà. Ha jugat per lligues de mig món i arriba amb contracte per un any i ajudat per un altre company seu, Samuel San José, que va posar en contacte club i jugador. Les dues parts es van entendre i ve a reforçar l'enllaç entre la defensa i el mig del camp.

Al davant Oriol Alsina disposarà de pòlvora. Una de resultats contrastats i l'altre que arriba amb molt bones referències. Els blaugrana donen quasi per tancada la líniad el davant amb les incorporacions de Rafa Jordà i Cano.

El primer és un jugador que arriba amb bons índexs golejadors i solvència contrastada en equips com l'Hercules, el Llevant o el Numáncia. Davanter coruplent, bon rematador i tècnic firma per dos anys.

Fent la competència a Rafa Jordà un jugador novell, fogejat als filials del Barça l'Espanyol i la Damm. Cano arriba amb pàtina de bon golejador, més davanter-referència que Jordà però també corpulent.

Mentrestant el company de pis de la UE LLagostera, el Palamós de Joan Màrmol, també segueix reforçant-se. Aquesta dijous a la tarda ha presentat el seu darrer fitxatge. Marc Serramitja, provinent del Figueres. El migcampista de la Cellera, format al Girona, ha jugat bàsicament a Segona B i Tercera i va tenir també una experiència a la lliga noruega.