El Palamós encetarà la lliga contra el Figueres a mig gas

El Palamós Club de Futbol s'estrena a la lliga aquest diumenge amb un partit amb morbo. Serà a l'Estadi de Vilatenim contra la Unió Esportiva Figueres en un derbi empordanès al qual el degà hi arriba amb ferides obertes.
This text will be replaced
El record del 5 a 0 de Copa Catalunya és encara molt present a la memòria d'uns palamosins que arriben al primer partit de lliga més preparats que aquell 31 de juliol però no en les condicions desitjades. Amb pocs entrenaments, encara amb un peu a la pretemporada i les baixes d'Agi, Narcís Barrera i Jaume Duran, els groc i blaus admeten estar lluny de poder rendir al 100%. 
 
Joan Màrmol promet un Palamós combatiu i amb una tàctica més treballada que a la darrera topada. L'equip se'n va l'alt Empordà conscient i falfiant de les mancances que els poden sentenciar, el gol i el to físic dels jugadors.
 
Amb el partit d'aquest diumenge el Palamós enceta una de les lligues de tercera divisió més darrers temps on l'objectiu, donat el baix pressupost de l'equip, no és altre que la permanència. 
 
El Figueres Palamós d'aquest diumenge es podrà seguir en directe a dos quarts de 8 del vespre per Televisió Costa Brava.