El Llagostera torna a Segona B contra l'Espanyol B

Categoria nova, equip renovat però la mateixa història de l'Astèrix i els Gals. Torna l'esport rei i ho fa amb un Llagostera que buscarà no perdre pistonada en el futbol professional. Els homes d'Oriol Alsina arranquen  a lliga diumenge contra l'Espanyol B després d'haver treballat intensament per acoplar un equip que no té res a veure amb el de l'any passat.  Alsina planteja un equip amb l'ADN competitiu de sempre però adaptat a la nova categoria i als seus nous jugadors.

This text will be replaced

El rival és l'Espanyol B, un d'aquells equips que realment fa gala del nom de filial. Molta joventut i un punt d'inexperiència però al mateix temps molta qualitat d'uns jugadors, alguns d'ells cridats a jugar a Primera en un futur proper.

Oriol Alsina ha advertit que la Segona Divisió B és una categoria molt complicada i que el primer repte és la permanència. Un cop assolit el club es planteja el que veritablement és el seu objectiu: Anar a Play Off. El projecte de futur del tàndem Tarragó-Alsina passa per aconseguir l'ascens en un termini de tres anys. Per això el club treballa econòmicament a llarg termini i no s'ha gastat l'ajuda que reben de la Federació Espanyola per compensar els descensos. I és que malgrat haver baixat un escaló que un equip com aquest estigui en aquesta categoria segueix essent una història en majúscules:  Aquella dels petits que actuen i somien com els grans.