El Llagostera es preprara pel primer partit fora de casa de la temporada a Segona B

La Unió Esportiva Llagostera es prepara per afrontar el primer partit fora de casa a la nova categoria de Segona B. Aquest diumenge a les 12 del migdia l'equip d'Oriol Alsina es jugarà els tres punts contra l'Ebro a Saragossa.
 
This text will be replaced
 
En la primera jornada de lliga la setmana passada l'Ebro va emportar-se la victòria a casa del Sabadell i tot i que són els primers partits el tècnic del Llagostera assegura que cal anar amb peus de plom i estar molt preparats per intentar jugar el millor possible partit a partit.
 
Tot i l'empat al Municipal Palamós-Costa Brava contra l'Espanyol B aquest passat dissabte, l'equip de la Unió Esportiva Llagostera és pràcticament nou i la majoria de jugadors encara estan en procés de conèixer-se entre ells i a alguns encara els falta agafar el ritme de joc necessari.
 
Pel partit d'aquest diumenge contra l'Ebro Oriol Alsina explica que el més important és poder mantenir la porteria a zero per assegurar com a mínim un punt, tot i que l'objectiu és intentar emportar-se'ls tots tres aprofitant el punt fort de l'equip que són els jugadors ofensius.