Albert Vivanco, Jorge Shafa i Pol Calvet nous jugadors de la UE Llagostera

Poques hores abans que es tanqués el mercat de fitxatges d'estiu la Unió Esportiva Llagostera ha presentat noves incorporacions. Albert Vivanco, més conegut com "Vivi", Jorge Shafa i Pol Calvet s'han sumat al projecte blaugrana.
This text will be replaced
 
Just després de fer el seu primer entrenament amb el grup els dos jugadors han visitat la sala de premsa per presentar-se davant els mitjans de comunicació. Albert Vivanco que ve cedit del Girona per una temporada arriba a Llagostera després que ja hagi estat cedit en d'altres equips com l'Hèrcules on l'any passat va jugar la promoció. Sense possibilitats de fer-se un lloc dins la plantilla del primer equip del Girona el pivot defensiu pot ser un bon revulsiu pels d'Oriol Alsina. Bon coneixedor de la categoria i amb bon criteri de la pilota Vivi buscarà fer-se un lloc a l'11 titular.
 
Pel que fa a Jorge Shafa, fa menys d'una setmana que va arribar a orelles del club la possibilitat que Shafa es pogués incorporar a les files dels del Gironès. Una vegada conegudes les bones referències del jugador madrileny es va tramitar el contracte. Shafa que coneixia i havia seguit la trajectòria del Llagostera assegura que el descens de categoria no li suposa res negatiu.
 
La darrera incorporació a la UE Llagostera ha estat la de Pol Calvet, arribat del Deportivo. A la UE LLagostera Calvet intentarà tornar-se a fer un lloc a la divisió de plata del futbol espanyol.
 
La presentació dels dos jugadors del primer equip també ha servit per presentar a Bruno Trujillo de l'aleví del futbol base. Durant l'acte que s'ha celebrat aquest matí el club ha apuntat que abans de les sis de la tarda que és l'hora màxima per tancar nous fitxatges no descartaven incorporar un nou jugador.