La CUP Sant Joan - Palamós reclama la línia de P3 perduda a Palamós

La CUP Sant Joan-Palamós vol recuperar la línia de P3 que ha suprimit la Generalitat de l'Escola pública Vila-Romà de Palamós.
 
En roda de premsa, aquest dimecres davant l'escola Vila-Romà, la CUP va voler fer públic el seu posicionament polític respecte a la decisió presa pel Departament d'Ensenyament que ha eliminat una línia de P3 d'una de les dues escoles públiques de Palamós. 
 
La CUP Palamós-Sant Joan se suma a la lluita encapçalada per l'Assemblea de la Comunitat Educativa 'L'Empordà es mou' sobre l'escola groga i demana urgentment que Ensenyament rectifiqui la seva decisió d'eliminar la línia de P3 a l'escola pública, doncs pensen que les retallades en educació prenen especial sarcasme quan es materialitzen en la supressió de línies en una escola pública, mentre es mantenen totes les línies de l'escola concertada.
 
Les tres propostes principals de la CUP per fer front a aquest problema són mantenir totes les línies de les escoles públiques, reduir ràtios especialment a P3 i un compromís a retornar els recursos i serveis que s'han anat retallant en aquests darrers anys.
 
Des de la CUP també denuncien que l'actual equip de govern de l'Ajuntament de Palamós ha deixat de lluitar per evitar aquest tancament i els cupaires asseguren que aquests es justifiquen dient que és una qüestió demogràfica.