La Lan Party de Palamós creix en espais de lleure

Les noves tecnologies estan cada vegada més a l'abast de tothom i hi ha espais on poder-ne aprendre, gaudir-ne i sobretot compartir-les. Un d'aquests pols d'intercanvi de coneixements en matèria informàtica i tecnològica és la Lan Party de Palamós que va arrencar dijous i s'allarga fins diumenge.
Aquesta és la segona edició d'una fira que aspira a créixer i que vol organitzar activitats també fora la nau dels 50 metres on actualment es concentra. És l'entitat Palamós Tecnofan l'organitzadora d'aquesta LanParty que ha crecut en espais de lleure.
 
This text will be replaced
 
La zona Lan és el tradicional atractius d'aquest tipus d'acte i on els participants tenen taules, cadires i connexions Ethernet per poder jugar en xarxa. També s'organitzen campionats de jocs com League of Legends, Rocket league i FIFA16. Amb una inscripció prèvia els participants d’aquests tornejospoden aconseguir fins a 1.300 euros en premis repartits per als primers classificats de cada categoria. També hi ha una zona per fer tallers de còmic, zona de conferències i la Zona Retro així fins a completar les 15 zones amb ambients diferenciats.
 
L'any passat vora 2 mil persones van passar per la Lan Party de Palamós, aquest any amb 4 dies esperen doblar el nombre de visitants.