Arrenjaran el camí de Castell a Palamós

L'elevat trànsit durant els mesos d'estiu ha provocat que l'asfalt del camí de Castell a Palamós hagi quedat deteriorat i ple de sots. Aquesta carretera uneix la C31 amb el paratge natural de Castell-Cap Roig, és l'anomenat camí Ral de Palamós a Palafrugell
que s'utilitza sobretot a l'estiu per accedir a la plana de Castell i a les cales i platges del llevant palamosí.
 
This text will be replaced
 
Tot i que ens els últims anys s'hi han anat fent actuacions el seu estat requereix d'una obra més important. El govern ha eleborat un projecte d'arrenjament d'un tram d'aquest camí que s'aprova aquest dimarts al ple municipal. El projecte contempla eixamplar les parts més estretes de la carretera on en alguns casos no supera els 4 metres. També es construirant vorals i guals formigonats per garantir la circulació i el correcte desguàs e l'aigua de pluja.
 
El tram que s'inclou al projecte d'asfaltatge és des de l'encreuament de la via verda provinent de Sant Joan, al límit entre Vall-llobrega i Palamós i fins al càmping Benelux. Són 670 metres lineals afectats per sots i per un desnivell del ferm que han provocat les arrels dels arbres propers.
 
Les obres d'aquest projecte tenen un pressupost de 60 mil euros i s'han de tirar endavant durant el primer trimestre del 2017, deixant el camí de Castell a punt per Setmana Santa. En una segona base el projecte s'ha d'estendre des del càmping Benelux fins a l'accés a la platja de Castell.