El Palamós firma el millor inici de temporada dels darrers dotze anys

 Dotze anys. Aquest és el període de temps que hauríem de retrocedir per trobar un inici de curs a Tercera com el que està completant el Palamós aquesta temporada. Amb quatre jornades disputades, els de Joan Màrmol han sumat un empat seguit de tres victòries consecutives i no han conegut la derrota. 
This text will be replaced
 
L'última vegada que es van assolir aquests registres va ser durant la temporada 2004-05. Tot i així, el Palamós encara ha viscut començaments més profitosos, i és que en els cursos 1996-97 i 1999-00 es van comptabilitzar per victòries totes les jornades jugades durant les primeres quatre setmanes. 
 
Sigui com sigui, no s'havien aconseguit resultats tan esperançadors en més d'una dècada, però això no ha de distreure ni un moment a la plantilla ni, en segona instància, a l'afició. Des del cos tècnic del Palamós no es cansaran de dir que, vist el nivell esportiu i pressupostari dels diversos clubs de Tercera, el Degà ara mateix no pot aspirar a res que no sigui la permanència. 
 
El que sí que és cert és que una arrencada fulgurant no sempre és sinònim d'èxits. Si bé en la temporada 1996-97 el Palamós va guanyar la lliga, tot i que no va acabar pujant a 2a B, i en la 1999-00 va quedar 5è a una plaça del play-off d'ascens, la temporada 2004-05, és a dir l'any en què les estadístiques van ser més semblants a les actuals, va finalitzar amb una discreta 12a plaça de l'equip palamosí. Aquell any l'equip aleshores dirigit per Juli Torrent va sumar 46 punts, una suma inferior a l'objectiu de 48 punts fixat per Joan Màrmol.