Palamós aprova arranjar el camí de Castell i el PSC hi veu "improvització" de l'equip de Govern

L'Ajuntament de Palamós va aprovar l'arranjament d'un tall del camí que va a Castell amb crítiques del PSC per la improvització que diuen hi ha en aquesta decisió. El tram que s'arreglarà està comprès entre la cruïlla de la via verda de Sant Joan i el Càmping Benelux i té uns 670 metres de llargada. Es troba en mal estat pel creixement dels arbres i l'erosió de la pluja.

AEls diners sortiran d'una subvenció destinada a edificis municipals i camins rurals que inicialment l'Ajuntament volia destinar a fer una sala per a oficis civils al Cementiri. L'equip de govern, però, ha cregut convenient canviar-li la destinació perquè considera prioritària l'actuació a Castell i perquè té la intenció en un futur proper de fer un projecte molt més ambiciós als serveis funeraris i tenir un tanatori en condicions.
Precisament aquest argument és el que va utilitzar el PSC per acusar la regidoria d'urbanisme d'improvització. Per una banda entenen que a Castell hi cal una actuació més gran que no pas el dels 670 metres i per altra que caldria haver buscat complicitats amb altres administracions per abordar l'obra. ç

PSC i CUP demanen que els diners surtin d'un altre lloc

El PSC, com també va argumentar la CUP, creu que no és una bona decisió canviar la destinació de la subvenció i que tot i que l'obra és necessària, caldria buscar els diners en un altre lloc.

En el torn de rèplica Pallí va especificar que si no s'arregla tot el camí és per una qüestió de disponibilitat econòmica però que està en ment de l'equip de govern fer-ho.

Diverses mocions

Com en tots els plens, aquest dimarts també va ser dia de mocions. El ple va rebutjar la discriminació que pateixen les persones amb VIH-Sida en un text escrit per associacions que tracten la problemàtica i va rebutjar dues moci ons de la CUP demanant més seguiment i participació en els plans estratègics municipals i l'altra compartida amb JxPSJ per exigir el final de les altes mèdiques injustificades i reivindicar el dret de less persones a emmalaltir amb dignitat.

Notícies relacionades

Arranjaran el camí de Castell a Palamós