Alsina se la juga i el Llagostera esgarrapa un punt que tenia perdut

Qui no s'arrisca no pisca, i conscient d'això, Oriol Alsina va jugar-s'ho tot a negres i va guanyar.  Allò que va començar fatal va acabar amb eufòria, i un cop amb el cap fred en queda un balanç agredolç. El Llagostera va treure orgull per remuntar un partit que va iniciar amb domini sense punteria i que es va fer molt feixuc per l'efectivitat grogueta.

This text will be replaced

El filial del Vila-Real va fer un 2 de 2, 100% d'efectivitat golejadora que va deixar glaçada la graderia del Municipal de Palamós. Franco Acosta va obrir la llauna al minut 25 després d'una jugada de triangulació l iderada per Cantalpiedra. Eren els moments de domini groguet després d'una arrencada forta del Llagostera però carregada d'imprecisions.

Amb el partit en mans castellonenques el Llagostera va rebre un altre cop que semblava definitiu. El 2-0 a les acaballes de la Primera Part obra de Cantalpiedra. Un xut de falta potent, escorat al pal, que es va menjar Moragón.

Com al Poker, 'Full in'.

Amb tot perdut Alsina se la va jugar i com un artista del Poker va fer un 'full in' que va rebentar la banca.  El tècnic va ordenar una defensa de tres amb un trivot al mig del camp i un equip amb vocació ofensiva.

El canvi tàctic va permetre trencar el partit i Marc Fernández va afusellar cantero al 69 per retallar distàncies. En un moment de màxima bogeria, dos minuts més tard Manel portava l'eufòria al Municipal Costa Brava empatant el partit. Amb l'empat damunt la taula el tècnic d'Arenys encara va introduir una variant tàctica addicional fent encara més ofensiu el seu trivot, però la pilota ja no va voler entrar més.

El Llagostera salva un punt contra un molt bon filial que li agrada jugar a futbol. Un punt que té un gust agredolç però que pot servir de punt d'inflexió per un

Llagostera que ha començat amb un calendari d'aquells durs. El proper partit un altre roca, al Callao contra l'Alcoià.