El Terrassa endussa un fort correctiu al Palamós

Era inevitable i ha passat de la pitjor manera. Fort correctiu del Terrassa a un Palamós inofensiu que mai va donar cap esperança de guanyar el partit. Els homes de Joan Màrmol, com feia temps que advertia el tècnic, van caure golejats a l'Olímpic contra un equip que apunta a play off.

This text will be replaced

Ja ho havia explicat el tècnic a la prèvia. Els egarencs per història, jugadors i pressupost eren dels equips més forts de la categoria i així ho va demostrar. El Palamós no va tenir gaires ocasions de gol i els del Vallès ho van aprofitar per imposar la seva superioritat.

La llauna la va obrir Raíllo transformant un penal provocat per Eduard Subirana. Aquesta pena màxima va condicionar molt el Degà i amb 1-0 al marcador es va arribar al descans però la segona part no va ser gaire diferent. Raúl Torres va deixar clar al minut 18 que el Terrassa no donaria opcions al Palamós. Amb 2-0 al marcador els egarencs van dominar a plaer i poc després David López va rematar de cap foradant  la porteria de Manzano. El 4-0 definitiu el va fer Vega a pocs minuts d'acabar el partit.

Amb aquesta derrota el Palamós posa fi a l'espectacular ratxa amb el millor inici de lliga en els darrers 12 anys. Primera derrota d'un Degà que deixa el Play Off i que espera l'arribada d'un altre històric del futbol català. El Sant Andreu.