Crida de l'Ajuntament de Palamós per augmentar els voluntaris educatius

Crida de l'Ajuntament de Palamós per augmentar el nombre de participants del Voluntariat Educatiu. Un servei que s'ofereix a les escoles de la ciutat i al que s'hi poden acollir aquells alumnes que necessiten ajuda per fer els deures o reforçar allò après a l'aula. És tracta d'un servei fora de l'horari lectiu que a l'octubre tornarà a posar-se en funcionament amb una notable satisfacció entre la comunitat educativa.

El servei compta amb una vintena de persones, degudament formades per a l'ocasió i atén a més d'un centenar d'infants de Primària i ESO. Els voluntaris han de tenir més de 16 anys, dominar els continguts de Primària i ESO, parlar i escriure perfectament català i castellà i tenir temps lliure entre setmana.

El projecte sempre està obert a l'arribada de nous voluntaris, que s'han d'adreçar a les oficines de la regidoria d'ensenyament ubicades a l'antiga escola Vila Romà. Es tracta d'un projecte que els voluntaris valoren positivament i que s'hi apunten per diversos motius i amb una gran dosi de solidaritat.

Aquest projecte es fa en el marc del Palamós Ciutat Educadora i a més de l'àrea d'Ensenyament integra també la d'Acció Social i Ciutadania. De fet el caràcter transversal de la iniciativa és, destaquen els impulsors, un dels seus punts forts.