El Palamós CF fitxa l'australià Antony Lukic

Ell és l'Antony Lukic el primer australià que vesteix la samarreta del Palamós CF. El club ha presentat orgullos aquest nou fitxatge que amb només 19 anys ja ha jugat al Sidney United i al Sub 19 de la 1a divisió holandesa amb el Dordrecht d'Holanda.
Fa 3 setmanes que Lukic és a Palamós familiaritzant-se amb els nous companys, un nou indret i sobretot una nova llengua.
 
This text will be replaced
 
El jugador està adaptant-se a la Tercera Divisió del futbol català i té per endavant aprendre un idioma per poder-se comunicar amb els seus nous companys d'equip i convertir-se llavors en una nova fitxa que el míster, Joan Mármol, exprimirà al camp amb l'objectiu de sumar aptituds.
 
El club destaca la valentia del jove que amb només 19 anys ha viscut a casa seva a Austràlia, a Croacia, a Holanda i ara a Palamós. Té tota una carrera professional per endavant que buscarà perfeccionar i millorar des del club degà de Catalunya.
 
Aquest dimecres s'ha presentat al nou jugador però de moment entrenerà i seguirà amb el seu procés d'adaptació, Mentrestant el club enllestirà la paperassa per aconseguir la llicència.