El Palamós buscarà puntuar a Granollers

El Palamós torna al camp on l'any passat va endussar un 1-4 en un dels partits amb més gols de la temporada passada. Ara, amb la moral alta i amb confiança plena torna a l'estadi de Granollers amb voluntat de tornar endur-se els tres punts i si pot ser, de la manera brillant d'aquell passat tres d'abril.
Un fet, però,a que al tècnic Joan Màrmol no li serveix de referència, perquè els vallesans han canviat d'entrenador i cada partit és una història.

This text will be replaced

El Granollers és un equip, a priori, de la lliga del Palamós. Amb un promig similar de gols els del Vallès encara no coneixen la derrota al seu estadi. És un conjunt que té per objectiu una permanència que van aconseguir pels pés la temporada passada.

Amb els accidents de Figueres i Terrassa ben presents en la ment Joan Màrmol veu els seus homes tocant de peus a terra i sense excés de confiança. Malgrat el fre a l'ascens meteòric, amb la crua derrota de Terrassa i l'empat de mèrit contra el Sant Andreu el Degà està encara en una posició privilegiada, al cinquè lloc de la classificació i flairant el play off. Continuar el somni o no, es dirimirà, com sempre quan juga fora de casa, en Directe per TV Costa Brava.