L'Oficina de Turisme de Palamós augmenta un 20% les consultes

Palamós tanca la temporada estrictament turística amb un augment de visitants a la població. Així ho confirmen les dades de l'oficina de turisme que ha atès un 20% més de consultes que l'any passat
This text will be replaced
El sector turístic del Baix Empordà ha confirmat des de diferents plataformes les bones xifres obtingudes aquest estiu. I és que si bé el 2015 ja es va tancar amb una tendència a l'alça, aquest 2016 es pot afirmar que hi ha hagut una remuntada econòmica.
 
 
Tot i que les dades més positives són les dels mesos de juliol i agost, des de principis d'any que el nombre de visitants ha augmentat.
 
El turista francès és el que més consultes fa a les oficines palamosines seguit dels autòctons. Tot i que les consultes a través dels web's i les xarxes socials continuen a l'alça, a Palamós confirmen que el turisme familiar continua preferint entrar a les oficines de turisme per tal que li recomanin els serveis que necessita durant la seva estada a la vila.
 
Pel que fa al turisme de creuers que té Palamós, aquest no tancarà la temporada fins mitjans novembre que és quan està previst que hi hagi la darrera escala de l'any.