Càrites dedica una setmana a la sostenibilitat i el consum responsable

Per perseguir un món més just, Càrites de Palamós treballa aquesta setmana la sostenibilitat i el consum responsable amb una sèrie d'activitats i tallers. Amb el convenciment de no ser únicament un banc d'aliments i roba i tenir la capacitat de donar eines a la gent més necessitada, 
This text will be replaced
Càrites ha dedicat tot l'any a reflexionar sobre el concepte de "justícia", una idea que es treballa de forma concentrada des d'aquest dilluns i fins divendres per donar visibilitat a la seva tasca. 
 
Amb aquests tallers i xerrades es parlarà de reciclar endins per fer una millor gestió dels recursos, educar en temps de crisi, com reciclar adequadament o com ser un consumidor responsable.  
 
Es tracta d'activitats obertes a la població i també als voluntaris i usuaris de Càrites. Uns usuaris que des de la crisi provenen de segments de població cada cop més variats. Des de Palamós identifiquen els aturats de més de 50 anys i els joves d'entre 20 i 23 anys sense estudis com dos dels nuclis més vulnerables. 
 
La setmana temàtica de Palamós acabarà divendres amb una jornada més lúdica on es faran diversos tallers infantils, d'instruments de música o de reciclar roba a l'aire lliure.