La loteria dels penals deixa el Llagostera fora de la Copa Catalunya

Ni canviant la competició hi ha manera. El Llagostera va tornar a estar a punt de guanyar a domicili però de nou va marxar buit cap a casa. El Gavà va eliminar l'equip d'Oriol Alsina amb la crueltat afegida de fer-ho a la tanda de penals.

This text will be replaced

El partit va ser d'aquells avorrits de dia d'hivern entre setmana. Ple d'imprecisions en la passada i molt poca punteria en atac. Alsina va plantejar, com havia dit, un onze ple de suplents i amb quatre jugadors del filial. L'equip tenia ordres d'imprimir intensitat des d'un von començament i així ho va intentar. Però el Gavà no es va arronsar davant l'estirada llagosterenca i també va buscar el joc de combinació i l'esquena de la defensa visitant.

Amb 0-0 al marcador es va arribar al descans i Alsina, volent guanyar el partit, va treure Rafa Jordà i el jugador del filial Sofiane. Com en la primera part el Gavà no es va arronsar i va fer algun ensurt a la porteria de Ratti.

Tot i això el marcador tampoc es va moure i entre l'ensopiment general i un camp de patates per terreny de joc la loteria dels penals estava servida. I aquí el Gavà va tenir més punteria.

Resultat a banda Alsina es va mostrar satisfet amb el seu equip i amb l'objectiu qeu tenia en aquest partit, veure si suplents i jugadors del filial podrien tenir un lloc en el seu onze. Ara toca centrar-se de nou en la lliga, que el mal del Llagostera no vol sorolls.