Poc premi per un Palamós intens i un Marc Serramitja sublim

Torna l'orgull Degà, però sense premi. El Palamós va fer un bon partit contra el Castelldefels però no va passar de l'empat. Els homes de Joan Màrmol van disputar un enfrontament molt seriós, ben posicionats al camp i tancant el rival a la seva àrea durant molts minuts. L'equip no es va aassemblar en res al que va ser golejat a Granollers i va oferir una molt bona cara, intensitat i arribada a l'àrea. 

This text will be replaced

El Castelldefels va sorprendre el Palamós amb un dibuix tàctic inèdit pel conjunt barceloní. El seu tècnic, satisfet, valora un empat, que per ells té gust a victòria.

Els aficionats van marxar de l'Estadi amb la sensació que mereixien més premi que no pas un empat. Exhibició de marc Serramitja que va fer un partidàs essent puntal del seu equip.Si s'hagués de fer algun retret a l'equip, és que no va obrir prou el joc a les bandes.
 
Amb aquest empat el Degà suma 12 punts ubicat a al zona tranquila alta de la classificació. Un balanç molt positiu per un equip, que recordem, té l'objectiu de la permanència. El proper partit serà intersetmanal. El dia 12 d'octubre contra el Sabadell B.