Naufragi del Llagostera a Mallorca

Naufragi del Llagostera a Mallorca en un partit per oblidar. Els homes d'Oriol Alsina entren en posició de descens després d'encaixar un dolorós 4-0 que ho diu tot.

This text will be replaced

Els blaugrana es troben en una situació complicada, lluny dels seu objectiu de Play-Off lastrats per la incomprensible mala ratxa fora de casa. L'equip arribava a Mallorca conscient que el filial balear era un rival directe i dur de rosegar. Després del triomf contra l'Atlètic Balears guanyar a Son Bobiloni implicava fer un salt endvant a la classificació, però el fantasma que impedeix guanyar a domicili es va aparèixer de la forma més cruel desdibuixant un equip que mai va fer por al rival.

Alsina va repetir alineació per primer cop aquesta temporada i el partit va començar amb molt de respecte entre els dos 11. Tots dos equips van procurar fer un joc conservador, evitant els errors i això es va traduir en poques ocasions de gol.

El drama pel Llagostera va començar amb la lesió de Masó, tot i que els minuts posteriors l'equip va gaudir de les millors ocasions. Quan semblava que el partit arribaria al 0-0 al descans un error defensiu va ser aprofitat per Angel Sánchez per superar un Moragón venut.

El gol va deprimir l'equip d'Alsina que mai va saber reaccionar. Només comneçar la represa Tià Sastre va fer el segon, amb un equip apàtic que no pressionava al rival, i pocs minuts més tard va arribar el tercer obra de Cedric.  El 3-0 va ser defintiu perquè el Mallorca B fes el que vulgués amb l'equip d'Alsina. Stephen va marcar el quart i definitiu gol a les acaballes del partit deixant retratats els jugadors del Llagostera.

El proper partit, de nou a casa, contra el Cornellà, un equip que ha començat com un coet. Els d'Alsina han de començar a guanyar partits si no volen passar-les magres.