El Cros Atlètic de Palamós portarà el nom d'Adel Mechaal

 El Cros Atlètic de Palamós rebrà el nom del jove atleta palamosí Adel Mechaal. L'ajuntament de Palamós batejarà aquesta tradicional competició esportiva escolar que compta amb 22 edicions i més de 1.700 participants, amb el nom d'aquest atleta que s'ha convertit en una icona de l'esport a la vila. 
This text will be replaced
El bateig d'aquesta proposta en concret no és casual, ja que aquest cros és precisament on l'atleta va debutar als 5 anys i on va participar fidelment durant bona part de la seva etapa escolar. 
 
Entre els mèrits d'Adel Mechaal, destaca que l’any passat es va proclamar campió d’Espanya absolut de 1.500 i 5.000 m.ll a l’aire lliure i de 1.500 i 3.000 m.ll en pista coberta; va aconseguir el 3r lloc al campionat d’Europa de cros, i el 13è en la prova dels 1.500 m del campionat del món a l’aire lliure de Pequín.
Aquest any se li ha sumat al palmarès la medalla d’argent als campionats d’Europa d’atletisme a l’aire lliure en la prova dels 5.000 m, culminant els èxits amb la seva participació en les proves de 1.500 i 5.000 m.ll en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. 
Un palmarès que l'ha convertit en ambaixador de la vila de Palamós al món. 
 
Des de l'ajuntament de Palamós han explicat que l'atleta ha rebut la notícia amb sorpresa i alegria i que malgrat que en aquesta 23a edició, que es celebrarà el 3 de novembre, es trobarà a Madrid, farà l'impossible per ser a Palamós.