Palamós aprova les ordenances sense problemes

Molts matizos però cap objecció en contra, així ha aprovat el govern de Palamós les ordenances fiscals pel 2017. El govern municipal d'ERC i CiU no es va trobar amb una oposició que es posés en contra de la proposta d'impostos i taxes de cara l'any que ve.
 
This text will be replaced
Si bé PSC, CUP i Junts per Palamós i Sant Joan van votar abstenció es van mostrar força satisfets per les ordenances que marcaran el full de ruta econòmic a l'Ajuntament de Palamós. Els tributs municipals es congelen gairebé en la seva totalitat, a excepció de l'IBI que tindrà alguns canvis per l'aplicació de la reforma cadastral. La majoria de taxes i impostos venen marcades per l'accent social que es materialitza amb la introducció de bonificacions.
 
El principal grup polític a l'oposició va reconèixer que aquestes ordenances fiscals suposen una clara continuat a la política econòmica que ells mateixos aplicaven quan governaven. Malgrat apunts de crítica en algunes qüestions, el PSC va agraïr el camí que ha seguit l'actual govern.
 
Les altres abstencions van venir per part de la CUP i Junts per Palamós i Sant Joan qui van reclamar revisar els impostos per les rendes més altes.
 
L'alcalde va respondre a totes les crítiques que es van posar sobre la taula i va voler recordar que les ordenances fiscals han d'estar en consonància amb les despeses que l'Ajuntament ha d'assumir.
 
Amb les ordenaces fiscals aprovades, el govern portarà a debat i votació el pressupost municipal el mes de novembre.