Derbi empordanès amb dos equips 'on fire'

Derbi empordanès aquest diumenge entre La Jonquera i el Palamós. Els homes de Joan Màrmol s'estrenen en un  camp novell a la categoria i un equip que encara no ha perdut cap partit.

This text will be replaced

Per pressupost i dinàmiques els Alt Empordanesos i el Degà són rivals directes i tots dos arriben al partit amb la moral alta després d'aconseguir bons resultats en els seus darrers partits.

L'enfrontament contra els jonquerencs anticipa un calendari que fa mitja por sinó sencera. Després de jugar al municipi fronterenc rebrà el Peralada a casa, visitarà Vilafranca i s'enfrontarà contra l'Olot al Municipal Costa-Brava. Primer, Segon i Tercer classificats de la lliga.

La Jonquera és un equip que escatima gols, en fa molt pocs, però també en rep molt pocs. Han fet cinc dianes i només han vist foradada la seva porteria dos cops. Rocosos en defensa han pogut situar-se en zona de play off, quarts, malgrat haver pujat de primera catalana l'any passat.

En directe per TV Costa Brava i tota Catalunya amb el Futbol En Joc

El partit, com és habitual, serà retransmès per TV Costa Brava però aquest cop amb narració dels companys de Futbol En Joc de La Xarxa, que portaran les nostres imatges arreu del país.