Soterraran les línies elèctriques i de telèfon del Barri del Palmar de Palamós

Nova incorporació a tot el conjunt d'actuacions que afectaran al Barri del Palmar en els propers mesos. Després d'aprovar el projecte de reurbanització de l'espai i la renovació del col·lector d'aigües que li dóna servei, ara s'hi afegeix el soterrament de les línies elèctriques i de telèfon entre els carrers Nàpols, Indústria i Mar.

This text will be replaced
La reurbanització del Palmar té dues actuacions que en queden fora i s'han tramitat en paral·lel. Un és la renovació del col·lector d'aigües que paga el Consorci de la Costa Brava i l'altra el soterrament de les línies elèctriques, de telèfon i cablejat d'internet que assumirà l'Ajuntament quan tingui disponibilitat pressupostària.  L'objectiu del consistori, però, és fer coincidir la reurbanització del Palmar amb aquesta actuació. Aquest projecte, no es va incloure al Pla Especial del Palmar per no carregar amb contribucions especials als veïns.

 

El PSC hi veu improvització

Des de l'oposició, el PSC, hi veu de nou improvització en l'equip de govern i lamenta que el Pla Especial del Palmar hagués estat precipitat, com demostra, creuen, el fet que hi hagi hagut dues incorporacions a les obres d'aquest sector.

Aquestes obres podrien costar uns 40.000 euros. Pel que fa al Pla Especial del Palmar ja ha sortit a concurs públic a l'espera d'adjudicar-se. El seu preu rondarà els 500.000 eruros.