A Palamós els gols del Llagostera arriben de dos en dos

A fora no hi ha manera de guanyar, però a casa els gols arriben de dos en dos. Aquest Llagostera de Dr Jekyll i Mr Hyde té cares completament oposades depenent de si té l'escalf del seu públic  a Palamós o va a domicili.

This text will be replaced

Dels quatre partits de lliga que l'equip ha jugat com a local, en tres, ha marcat dos gols seguits. Va ser així  en la remuntada contra el Vila-Real B on va foradar la porteria grogueta el minut 68 i el 70. Contra l'Atlètic Balears el partit es va resoldre ben aviat amb punteria als minuts 15 i 18. En el darrer partit de lliga, contra el Cornellà, els homes d'Oriol Alsina també van marcar amb tan sols dos minuts de diferència, el 52 i el 54.

El cos tècnic considera clau donar el primer cop per encarar els partits amb garanties. En aquesta categoria qui obre la llauna té molt de guanyat. Exceptuant els dies de l'Espanyol B i el VilaReal, sempre que el Llagostera ha començat marcant, ha puntuat. En canvi, sobretot a fora, quan rep un gol li costa aixecar el cap.

El segon millor equip a casa

Els blaugrana no perden a casa des del 27 de febrer, quan van encaixar un 0-1 contra el Girona, però a fora no hi guanyen des del primer any a la divisió de plata del futbol espanyol. Aquell 2-4 de prestigi al camp del Valladolid.  Els registres a domicili de l'any passat van ser una de les claus del descens i els d'aquest any de no tenir el Llagostera en llocs capdavanters. De fet, si només ens fixéssim amb els partits de casa l'equip seria el segon classificat de la Lliga deprés de l'Ebro.