Aparadors gastronòmics a Palamós

Foto: Ajuntament de Palamós
 
Mitja dotzena d'aparadors de comerços de Palamós es converteixen avui en menjadors on poder degustar les millors receptes de la ciutat. 
 
Es tracta d'una iniciativa en el marc del Palamós Gastronòmic i que es realitza per segon any consecutiu. L'objectiu és fer una simbiosi entre bars i restaurants i botigues.
 
L’activitat tindrà lloc a partir de les 19.30 h a cinc establiments situats en l’eix comercial central del municipi i, enguany també, a la coberta del centenari vaixell de vela llatina El Rafael, atracat al port pesquer de Palamós.
 
Els comensals, que participaran en grups de quatre a vuit persones, seran convidats pel mateix comerç i pel restaurant que elabora el menú.
 
Previ a l’inici de l’àpat, els cuiners de cada restaurant participant acabaran d’enllestir a la botiga els plats que serviran i que hauran preelaborat abans. Cada comerç ubicarà les taules completament parades per a la realització del sopar que tindrà lloc davant la mirada de clients de l’establiment i de vianants que passegin per la zona comercial de la vila.