El Palamós rep el líder amb una defensa de circumstàncies

Després de coronar la primera meta volant del Tourmalet que té per davant, el Palamós vol seguir sumant el màxim de punts possibles dels 12 que té per arribar al cim. Amb la victòria de La Jonquera al sac aquest cap de setmana rep el sòlid líder de la categoria, el Peralada que ha començat la lliga com un coet.  Després arribaran el tercer i segon classificats, Vilafranca i Olot.

This text will be replaced

Els verds no tenen res a veure amb l'equip que l'any passat va suar sang per salvar la categoria. L'ara filial del Girona no ha perdut cap partit i només ha cedit punts al camp de la Muntañesa. Arriba amb un equip molt jove, professionalitzat i que aspira a tot. Els duels de la temporada passada, per tant, serveixen de ben poc.

Amb la moral pels núvols després de furtar-li el quart lloc a la Jonquera els homes de Joan Màrmol volen seguir essent aquest equip sòlid que s'ha mostrat a casa. L'equip fa tres jornades que no encaixa cap gol i a casa només li han foradat la porteria tres cops. Màrmol recorda, però, que són el quart equip més golejat de la categoria, un fet que els accidents de Granollers i Terrassa i tenen molt a veure.

Els centrals titulars, baixa

El Degà arriba al partit amb baixes importants a l'eix de la defensa. Màrmol no podrà comptar amb la sòlida parella de centrals que ha mantingut a ratlla la davantera rival en les darreres jornades. A més de Barrera i Cani, tampoc podrà disposar de Medina.

El calendari que té per davant el Palamós és de pur pànic... si el Degà no fes pànic també als rivals. Res a envejar del quart classificat que aspira a seguir competint en els llcos de play off malgrat que l'objectiu no ha canviat.

El partit serà especial per Narcís Barrera, Aleix Freixes, Jaume Duran, Sergio Garcia i Guillem Cornellà, tots ells exjugadors del Peralada i actualment a les files del Palamós