Palamós Gastronòmic converteix aparadors d'alguns comerços en restaurants

Aquest divendres al vespre més de cinc botigues han cedit el seu establiment a alguns dels restaurants de Palamós en el marc de la campanya "Palamós Gastronòmic". Es tracta d'una activitat que consisteix a cuinar i servir els sopars a un grup d'entre quatre i vuit persones dins d'un espai de comerç.

This text will be replaced

Menjar dins de botigues és una activitat pionera i original que serveix per cridar l'atenció i apropar a la gent a aquesta jornada. Una proposta que ja es va fer l'any passat i va tenir una molt bona acollida.

L’activitat s'ha realitzat a cinc establiments situats en l’eix comercial central del municipi. La novetat d'aquest any és que també ho han fet a la coberta del centenari vaixell de vela llatina El Rafael, atracat al port pesquer de Palamós. 

El programa d’activitats del Palamós Gastronòmic s’allarga durant tot el mes d’octubre i permetrà donar a conèixer i aprofundir la gastronomia de la vila des de tots els seus àmbits. Entre la varietat d'activitats de la jornada, un total de 18 restaurants de la vila serviran el menú especial “Palamós Gastronòmic” amb plats de peix de temporada combinats amb les millors propostes culinàries.