El món del turisme de negocis es fixa en la Costa Brava

Un nombrós grup d'agents especialitzats en el turisme de negocis van visitar la Costa Brava i les comarques gironines amb l'objectiu, per part del Patronat de Turisme, de que descobrissin el potencial del territori gironí com a zona de turisme de reunions.
This text will be replaced
 
Palamós va acollir un dels viatges de familiarització en els que es va dividir el grup i va rebre agents de Catalunya i de la resta de l'Estat, però també d'Alemanya, Noruega o Finlàndia. Després d'una visita al Museu de la Pesca i un tast de garoines sobre el veler Rafael, els representants van poder dinar en un "show cooking" en el que se'ls va oferir i mostrar com es cuinen algunes receptes típiques, com la coca de recapte amb anxoves o els fideus rossejats.
 
A la tarda va tocar treballar i es van visitar diversos hotels de la zona per tal d'explorar les seves possibilitats a l'hora d'acollir clients, però també congressos o reunions. 
 
Des del Costa Brava Girona Convention Bureau treballen per tal de que la Costa Brava es converteixi en un important pol d'atracció de turisme de reunions. El "feedback" rebut fins ara és positiu: les empreses descobreixen en les nostres terres un lloc on combinar de forma idònia l'activitat empresarial i el lleure i veuen que el sector està dotat d'una gran professionalitat, sempre amb preus molt competitius.