Lluís Camós rep el reconeixement del sector hosteler de Palamós

Lluís Camós va ser el protagonista del tradicional àpat de fi de festa del Palamós Gastronòmic. L'empresari i propietari del Grup Andilana va rebre el reconeixement dels seus companys de professió i l'administració pel seu treball en pro de l'hostaleria i el turisme de la ciutat.

This text will be replaced

Es tracta d'un dels empresaris més antics de la ciutat i un home que s'ha sabut reinventar per aixecar un imperi gastronòmic.

El grup Andilana va nèixer després que el negoci surer de la família camós caigués en desgràcia. Llavors, Puig es va reinventar i va obrir el restaurant La Nostra Llar i va entrar en el món hosteler. Un món on no ha parat de créixer fins a convertir-se en un referent. Un referent internacional, però sempre amb un peu a Palamós.

El Palamós Gastronòmic sempre acaba amb un àpat on empresaris, tècnics i regidors intercanvien opinions sobre la temporada turística, el propi esdeveniment gastronòmic i la situació del sector. L'equip de Govern sol animar als empresaris a què els apretin.

L'àpat d'aquest dimarts al vespre es va fer a l'Espai del Peix amb productes de les tavernes i restaurants de Palamós i vi de l'Empordà.