Duel blaugrana al Palamós-Costa Brava

Duel blaugrana al Palamós Costa Brava. El Llagostera vol tornar a guanyar contra un equip que li emula els colors i seguir escalant posicions per acostar-se al Play Off.

This text will be replaced

Després de derrotar al Gavà i trencar la ratxa negativa de 25 partits sense guanyar a fora, ara vol mantenir la ratxa d'un any sense perdre a Palamós, evitant que el filial del Barça s'hi emporti un resultat positiu.

La tasca és titànica i és que el totpoderós filial culé és un equip fet per pujar a Segona A amb jugadors que algun dia, en teoria, algun d'ells hauria de trepitjar el Camp Nou. Un equip que es troba tercer, molt sòlid a casa, però que ha coixejat més a fora.

Tres enfrontaments seguits

Aquest és el primer partit d'una sèrie de tres enfrontaments que poden marcar el desenllaç de la primera volta i les opcions llagosterenques de fer quelcom positiu aquesta temporada. Després del filial blaugrana s'haurà d'enfrontar contra el Sabadell i el Llevant B. A priori dos rivals contra els que els d'Oriol Alsina haurien de guanyar per aspirar a Play Off.

El Llagostera vol rendibilitzar la seguretat defensiva que han mostrat els darrers dos partits sense encaixar cap gol. El correctiu de Mallorca sembla que ha servit per ser molt més sólids al darrere i protegir la porteria de Moragón.

Per enfrontar-se a l'equip de Gerard López, Oriol Alsina recupera Samu San José però tot fa indicar que seguirà sense disposar de Vivi, Nando Quesada, Rafa Jordà, Diego Jiménez i Rodri. Tots ells, excepte el darrer  que està sancionat, per problemes físics.