Vilafranca, la tercera meta volant del Tourmalet de partits del Palamós

Tercera meta volant d'un particular Tourmalet que el Palamós l'està pujant com un coet. Després de cruspir-se La Jonquera i el Peralada, l'equip de Joan Màrmol visita Vilafranca del Penedès, ciutat de l'equip que està al tercer lloc just per sobre del Degà.

El Vilafranca és un equip potent pressupostària i futbolísticament. A casa seva només ha deixat escapar tres punts, els de la derrota per la mínima contra el Sant Andreu. A casa seva ha encaixat sis gols, però la mietat en el parti boig que va jugar contra La Pobla de Mafumet, a qui per cert, va endussar cinc gols.

És un equip que sol guanyar per la mínima però és sòlid en defensa i té jugadors amb olfacte golajador com Aday, Uribe i el veterà Santiago Triguero, un autèntic rodamon de la Tercera Divisió.

Uns números molt bons

Però al davant els vilafranquins hi tindran un equip en estat de gràcia. El Palamós de Joan Màrmol té uns números que molts ni somiaven a principis de temporada, i malgrat alguns accidents puntuals, juga bé, s'agrada i té la moral alta.

A fora de casa ha tingut més problemes que al Palamós Costa Brava però el darrer partit a domicili va brillar amb la victòria contra La Jonquera. 

Serramitja i Duran en estat de forma envejable

A més, des del correctiu de Granollers suma quatre partits sense encaixar cap gol, mostrant un estat de forma defensiu envejable.  Amb Serramitja i Duran en estat de gràcia i Manzano amb els guants ben aferrats als seus braços aquest Palamós aspira a seguir sorprenent a propis i estranys.

Queden dos partits abans d'iniciar la baixada. Vilafranca i Olot i després ja tocarà visitar el Manlleu, un dels equips que està a la part baixa de la classificació.

Però com diu el tècnic Joan Màrmol, tots els partits són complicats i caldrà mantenir la tensió exibida aquests dies per treure un resultat positiu d'Osona. Però keep calm, no ens avancem que de moment, encara queda pujada per fer.