Èxit del 25è Trofeu Vila de Palamós

Victor Moure, del CN El Masnou, en Laser 4.7; Sergi Pérez, del CN L'Estartit, en classe Europe i Jan Urquizu, del CN Vilassar, en Laser Radial es van proclamar campions del 25è Trofeu Vila de Palamós - Regata Solidària
This text will be replaced
 
La prova, que era puntuable pel circuit català juvenil, va comptar amb 90 regatistes inscrits provinents de 14 equips de tota Catalunya, distribuïts entre les classes Europe, amb 41 inscrits, Laser Radial amb 26 i Laser 4.7 amb 23 participants. 
 
La regata es va desenvolupar amb normalitat al llarg de sis tandes repartides entre el dissabte i el diumenge marcades per un vent no gaire intens degut a un anticicló que, això sí, va permetre que les condicions meteorològiques fossin impecables.
 
En la categoria femenina les vencedores van ser Lola Giménez, del CN El Masnou, en 4.7; Lluïsa Puig, del CN L'Estartit, en Europe i Beatriz Muro, del CN Cambrils, en Radial. El millor regatista local del cap de setmana va ser el palamosí Alex Collins, que va obtenir la 15a plaça en la categoria Europe. 
 
Al final, però, l'autèntica guanyadora de la regata va ser la solidaritat, i és que amb motiu de la prova es van recaptar 50 quilos de menjar que es destinaran a L'Espai de Distribució d'Aliments Albert Castejón.