Vuitena i última parada del Seabourn Sojourn a Palamós

Prop de 400 passatgers han fet parada aquest dilluns en la que és la vuitena i última escala del creuer Seabourn Sojourn aquesta temporada a Palamós. Aquesta embarcació és de les més fidels i habituals al Port de Palamós. 
This text will be replaced
 
Pertanyent a la companyia Seabourn Cruise Lines i amb una tripulació de més de 300 treballadors, el Seabourn Sojourn és un vaixell de 198 metres d'eslora totalment de luxe que disposa de  quatre restaurants, sis bars i salons, centre de fitness, piscines exteriors, sales d'esports i joc, biblioteca, casino, botigues i un dels majors balnearis del món instal·lats en un vaixell. 
 
En aquesta parada, que és l'antepenúltima del total de 33 visites de diversos creuers a Palamós que va començar a l'abril i que finalitzarà d'aquí a dues setmanes, els viatgers, majoritàriament nord-americans, han coincidit amb els turistes que han passat el pont de Tot Sants a la Costa Brava Centre.
 
Els negocis del sector de l'hostaleria han mostrat xifres d'ocupació d'al voltant del 70% aquests dies. El fet de que algunes escoles hagin fet festa el dilluns i hagin gaudit d'un pont llarg, així com que a França, principal origen dels turistes actualment, hi hagi vacances escolars hi ha ajudat.
 
Aquest cap de setmana llarg és el que posa punt i final a la temporada turística a la Costa Brava Centre. Amb l'arribada del novembre i la baixada de les temperatures, també cauen en picat les dades d'ocupació als negocis del litoral i els visitants comencen a optar pel turisme rural i de muntanya.