20 anys de capitalitat cultural de La Gorga

Una festa d'aniversari amb un poble sencer de convidat. El Centre Cultural La Gorga de Palamós ha celebrat 20 anys i amb una vetllada de teatre, música, arts visuals i dansa non-stop gratuïta i oberta a tothom. 
This text will be replaced
Les associacions i entitats culturals van ser protagonistes d'aquesta festa com a motors actius d'aquest equipament, que des de l'any 1996 funciona tant com a teatre com a centre sociocultural. 
 
L'any 2015, 28.082 usuaris van passar per aquest espai amb capacitat per més de 300 persones is'hi van fer 140 actuacions de 98 formacions diferents, la meitat de les quals van ser professionals i l'altra amateur. 
 
El teatre va ser el protagonista amb 56 representacions, 20 de les quals van ser de companyies professionals i 36 d'amateurs. Pel que fa a la música, es van realitzar 22 concerts professionals i 16 d'amateurs. Finalment i en l'àmbit de la dansa, es van fer 22 espectacles, 17 coreografies professionals i 5 d'aficionats. 
 
Amb uns números que segueixen creixent, LaGorga arriba a les dues dècades amb bona salut i satisfacció per la feina feta. 
 
Des de Palamós aposten perquè La Gorga continui sent el pal de paller de la cultura del municipi amb una activitat cultural que no s'atura i que al 2015 va restar activa durant 359 dies.