El Llagostera visita Sabadell per demostrar que la victòria de La Bòbila no és flor d'un estiu

Duel d'urgències entre dos equips amb necessitat de guanyar. El Sabadell i la UE Llagostera s'enfronten aquesta tarda amb unes plantilles plagades de baixes i amb el cansament acomulat d'haver jugat diumenge i tornar-hi tres dies després.

This text will be replaced

Els arlequinats no podran disposar de l'excapità llagosterenc Jordi López ni tampoc de Jaime, Javi Barrio Carreño i Batanero, mentre que els blaugrana tenen la baixa de Marc Martínez per sanció i Rodri, Vivi, Rafa Jordà, Diego i Quesada per lesió.

Els d'Oriol Alsina necessiten la victòria per no despenjar-se de les posicions de play-off i per demostrar que la victòria a la Bòbila no va ser flor d'un estiu. Els vallesans també estan mancats de punts, i fa set jornades que no coneixen la victòria.

Dels 9 punts possibles d'aquest sprint de partits el Llagostera ja n'ha perdut tres i no en poden deixar escapar més. Tres partits clau i a priori els dos que queden són assequibles. El Sabadell perquè es troba en crisi i el Llevant B perquè està enfonsat a la classificació.

Els socis de la UE Llagostera podran entrar gratuïtament a la Nova Creu Alta. És una manera que té el club arlequinat d'agrair el suport econòmic que l'any passat els va brindar l'entitat del Gironès per evitar la seva desaparició.