L'atleta olímpic Adel Mechaal apadrina la 23a edició del Cros Escolar de Palamós

Més de 1.700 alumnes han participat en la 23a edició del Cros Atlètic Vila de Palamós que aquest any du el nom de l'atleta olímpic Adel Mechaal. De fet, va ser en aquest esdeveniment esportiu on Mechaal va començar destacar en el món de l'atletisme. Aquest dijous, ha visitat de nou Palamós i les noves generacions que han participat a les diverses curses.

This text will be replaced

Es tracta d'un esdeveniment esportiu on participen els nens de les diverses escoles i instituts de Palamós. Les categories van des dels caganius masculí i femení que són nens de P-5 fins als juvenils que es corresponen als alumnes de batxillerat. El cros atlètic, de fet, és l'única prova esportiva escolar d'aquestes característiques a la demarcació i un incentiu perquè els nens s'interessin cada vegada més per l'esport.
 
El podi on amb tanta il·lusió ara pugen els campions de les curses, va ser un habitual d'Abel Mechaal. Des dels 5 als 16 anys va destacar a la vila palamosina i ara, és un atleta reconegut que va competir a les olimpíades de Rio. És per això que el consistori ha volgut que Mechaal sigui el padrí d'aquesta jornada i que l'esdeveniment esportiu porti el seu nom. L'esportista ha pogut organitzar la seva agenda i s'ha presentat a la competició.
 
Després de tot l'esforç arriba la recompensa. Un cop han acabat totes les curses, els nens i nenes han pogut gaudir d'un esmorzar ben energètic.