El Palamós vol posar les coses difícils a un Olot de 2aB

Recta final del Tourmalet de partits que el Palamós està escalant a bon ritme. L'Olot és el darrera pedra del camí perquè el Degà ja hagi coronat el cim, jugant contra els cinc primers classificats.

This text will be replaced

Els homes de Joan Màrmol han entrenat volent oblidar la derrota en el darrer minut que van patir a Vilafranca. El que no mata engreixa o et fa més fort i l'equip vol les dues coses. Engreixar-se a la classificació i ser més fort per no repetir les empanades que et costen punts.

L'Olot és un clar candidat a l'ascens amb un pressupost potent i una plantilla que aspira a tornar a Segona Divisió B. Té jugadors amb experiència a Segona Divisió A com José Martínez i Héctor Simón i els seus golejadors, Marc Mas i Sergio Álvarez estan en forma, amb 9 gols cada un. Amb un històric com Calderé a la banqueta s'ha mostrat un equip sòlid però els sis únics punts que ha cedit han estat a domicili.

Passi el que passi diumenge el balanç és més que positiu amb sis punts de 12 possibles ja a la saca i tres més per disputar-se.  Al Degà no li han tremolat les cames i segueix mirant a dalt a la classificació, però el discurs segueix essent el mateix. Partit a partit.

El proper partit ja serà contra un equip de la part baixa de la classificació, el Manlleu, però en una lliga tant competitiva com la Tercera Divisió no val a badar.