Palamós escolta l'exemple de Granollers per renovar el projecte de ciutat educadora

Tret de sortida del procés que ha de renovar el projecte Palamós Ciutat Educadora, emmirallant-se en l'exemple de Granollers.  Un municipi pionar en aquest moviment i que ha fet de l'educació l'eix central de les seves polítiques públiques. L'alcalde de la capital del Vallès Oriental va compartir a la Biblioteca reflexions sobre les ciutats educadores i explicar perquè Granollers s'ha convertit  en un referent en aquest àmbit.

This text will be replaced

El batlle va elogiar la maduresa de les ciutats catalanes per bastir projectes col·lectius i va explicar que l'administració ha de posar la taula i les eines d'aquests projectes però que el batec i el ritme depenen de la ciutadania. De fet, en una ciutat educadora, va posar el diàleg constant entre els diferents actors implicats com a punt bàsic pel seu èxit. La conferència de Mayoral és el primer pas d'un procés que tindrà diferents actes.

Un dels principals serà el procés de participació ciutadana que es durà a terme el proper 15 de novembre i que permetrà posar en comú idees, realitzar propostes i encetar debat al voltant dels eixos i temàtiques del Projecte Palamós Ciutata Educadora.En paral·lel es consultarà de forma directa a la comunitat educativa, alumnat, famílies i professorat.

El Projecte Palamós Ciutat Educadora va ser aprovat el 2009 com a colofó final d'un procés de participació ciutadana que es va engegar el 2007.