Palamós és l'únic municipi gironí que participa del programa Fem Dansa

Palamós és un dels quatre municipis catalans que participen al "Fem Dansa", un programa pilot de la Generalitat de Catalunya per promocionar aquesta disciplina artística a les 4 províncies. 
This text will be replaced
Juntament amb les localitats de Tremp, Alcover i Martorell, la vila palamosina forma part d'aquest projecte com a única representant de les comarques de Girona. El "Fem Dansa" es celebra durant aquest darrer trimestre del 2016 i inclou 4 espectacles i una conferència. 
 
Les dues primeres cites han estat "Molar" de Quim Bigas i "Alícia" de Thomas Noone. La programació seguirà amb una conferència sobre dansa contemporània i dos espectacles professionals.
 
L'objectiu de la Generalitat és que "Fem Dansa" es converteixi en un circuit municipal d'una desena de teatres de petit format que doni impuls a les companyies de dansa catalanes. 
 
Juntament amb l'acolliment del certamen internacional de dansa Onadance o la prestigiosa companyia resident Cobosmika, Palamós aocnsegueix amb aquest projecte seguir treballant per esdevenir un imprescindible en matèria de dansa.